På lørdag den 19. juni kan du møde medlemmer fra Patchworkforeningen Aakjærgruppen på Skives gamle rådhus – da er det ’Sy-patchwork-i- det-offentlige-rum-dag’ – QUIP/Quilt-in-public dag 2021.

Er vejret godt, finder du os på torvet – og ellers er vi i mødelokalet til højre for indgangen i tidsrummet fra kl. 10.00-13.00, hvor vi vil sy og fortælle om vores hobby.
Aakjærgruppen, som blev stiftet i 1993, er en lokal forening under Dansk Patchwork Forening. Gruppen har som formål at skabe interesse for og udbrede kendskabet til patchwork, quiltning og applikation.

Vi er ca. 40 kreative kvinder, der normalt, når vi ikke lige er Corona ramte, mødes kl. 19.00-22.00 hver den sidste torsdag i måneden på Aktivitetscentret på Odgårdsvej. Her har vi 3 timer, hvor vi uforstyrret kan dyrke vores hobby: at sy patchwork. Vi snakker og hygger, hjælper og inspirerer hinanden, tager på fælles ture til udstillinger og patchworkforretninger. – Desuden har vi spredt over sæsonen workshops, sy weekends, etc.
Der bliver syet mange forskellige ting f.eks. sengetæpper, vægtæpper, æsker, tasker, stolehynder, pynteting til højtider, barnevognstæpper, duge, osv.

Lyder det som noget for dig? – så klik ind på vores hjemmeside: www.aakjaergruppen.dk – her kan du læse mere om vores aktiviteter, se fotos samt programmet for resten af denne sæson. – Eller mød op på Aktivitetscentret den sidste torsdag i august, hvor vi starter igen efter sommerferien.